Späť na blogy

CEE Salary Guide 2021 - Sprievodca platmi v strednej a východnej Európe 2021

Blog Img

CEE Salary Guide 2021 poskytuje hĺbkovú analýzu trhu práce v Českej republike, Maďarsku, Poľsku a na Slovensku vrátane trendov v oblasti platov a benefitov na rok 2021. To vám umožní urobiť informované rozhodnutie o ďalšom kariérnom postupe alebo strategickom prenájme.

Čo môžete očakávať:

  • Aktuálne údaje o platoch a benefitoch na rok 2021 vrátane najlepšie platených pracovných miest v Českej republike, Maďarsku, Poľsku a na Slovensku.

  • Najžiadanejšie pracovné miesta a zručnosti v každom odvetví vrátane účtovníctva a financií, technológií, prírodných vied, marketingu, predaja, inžinierstva a ďalších.

  • Informácie o narušení trhu spôsobenom Covid-19, o výslednej ekonomickej neistote a o tom, ako úspešne prekonať nasledujúcich 12 mesiacov.

  • Pozitívne poznatky z tohto roka vrátane rýchleho zavádzania práce na diaľku a inovatívnych spôsobov, ktorými teraz spoločnosti oslovujú svojich zákazníkov online.

Okrem toho bol CEE Salary Guide 2021 obohatený o dva odborné články - Knight Frank a ProProgressio - o najnovších trendoch pri vytváraní kancelárskych priestorov v roku 2021 a o obchodnej realite v odvetví BSS.

Ak chcete získať prístup k CEE Salary Guide 2021, kliknite TU. Ak potrebujete ďalšie rady alebo máte akékoľvek otázky týkajúce sa práce, navštívte náš blog alebo nás kontaktujte

- bratislava@cpljobs.sk